La millor manera de conèixer Mallorca.

Mallorca li ofereix la possibilitat de realitzar diferents rutes turístiques. Si arriba de creuer i disposa de poc temps aquestes opcions s’adapten perfectament al seu horari, podreu visitar els llocs més interessants de la ciutat de Palma, Serra de Tramuntana o visitar la famoses coves del Drach, Li proposem diverses rutes al millor preu. Totes les excursions les vam iniciar i finalitzar al seu hotel, estació marítima que aquest atracat seu vaixell o lloc convingut per a la seva comoditat. Totes les rutes proposades poden modificar al seu gust. Li proposem les rutes que gaudeixen de més popularitat i que realitzem a Mallorca.

Els preus son per vehicle, la entrada als recintes no esta incluida en el preuRuta de Palma.

La ciutat de palma ofereix als seus visitants racons per aturar-se, edificis i monuments. La catedral, el castell de Bellver i el centre històric de Palma, la plaça de toros i la possibilitat de visitar la fàbrica de perles, la durada d’aquest tour és d’aproximadament 3 hores.

Reservar Aracastillo-bellver
Ruta de La sierra de Tramontana

Aquesta ruta ens endinsa en una de les zones més boniques i pintoresques de mallorca, visitant el pobles de Valldemossa, Deia i Sóller. La durada d’aquest tour és d’aproximadament de 4 hores.

Reservar AraValldemosa pueblo entre montañas
Cuevas del Drach.

Visitarem les coves del Drach que alberga en el seu interior un dels llacs subterranis més grans del món i la visita a una factoria de perles per veure el procés de creació de la perles. La durada d’aquest tour és d’aproximadament de 4 hores.

Reservar Ara


cuevas del drac


Els taxis tenen una capacitat maxima de 4 passatgers.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *