On és el punt de trobada de l’Aeroport de Palma? On m’esperen?

Aquest és el pla del punt de trobada d’aeroport de Palma, on l’estarem esperant. Per veure més imatges aqui. llegadas aeropuerto de palma

He de pagar alguna cosa a compte per la reserva?

No ha de pagar res per avançat, es paga al taxista al final de cada trajecte.

Què passa si hi ha retards en els vols?

No es preocupi, ja que estem informats en tot moment per AENA sobre els horaris reals dels vols i la seva nova hora d’arribada. El preu seguirà sent el mateix.

Quina capacitat tenen els taxis?

Els taxis tenen una capacitat de cuatre passatgers més el conductor, els nens independentment de la seva edat compten com un passatger més.

Quin equipatge pot portar els taxis?

Si us plau indiqui’ns si porta algun equipatge que se surti del normal o esportiu bicicletes, equips de golf o se surtin de les mesures normals.

Que passa si he perdut el meu equipatge?

En el cas de pèrdua del seu equipatge, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres en els telèfons de contacte, per estar informats de la seva incidència, el trasllat s’efectuarà sense nigun recàrrec.

Només vull reservar l’anada, puc?

Per descomptat, si necessita el retorn a l’Aeroport de Palma, comuniqui-ho al taxista i omplís un formulari idèntic que l’anada, No podem recollir en els municipis de Calvia, la tornada es realitzarà amb taxis dels municipis esmentats.

Com puc anul · lar la meva reserva?

Pot anul · lar la seva reserva, avisant-nos amb una antelació mínima de 3 hores per email o al telèfon de contacte sense cap despesa, si el motiu de la seva anul · lació és per cancel · lació del seu vol, informeu del nou número de vol per confimar la seva nova hora i dia d’arribada. Altres motius, ens agradaria que ens informés en el possible.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte que tingui.