Avis legal i política de privacitat

Dades d’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’exposen les dades identificatives del titular de la pàgina web:

Denominació Social: D. Antonio Mora Terrasa, en adelante, la Empresa.

Domicili social: Calle Pare Jeroni Boscana, Número 19

Població: Palma de Mallorca

Provincia: Illes Balears

Código postal: 07008

C.I.F. número: 43060918L

Direcció de correu electrónic: info@easy-taxi.es

Teléfon de contacte: 609389122.

Condicions D’ús

Aquest avís legal regula l’accés i l’ús d’aquest lloc web, la finalitat és oferir als usuaris informació que es consideri d’interès per als usuaris.

El titular de la pàgina Web podrà modificar en qualsevol moment i sense previ avís, el disseny, presentació i / o configuració d’aquest lloc, condicions d’ús, així com alguns o tots els serveis.

Condicions d’accés i utilització del Web.

L’usuari accedeix a fer un ús correcte de la Web i dels serveis que ofereix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums ia les presents Condicions d’ús.
Queda expressament prohibit qualsevol ús diferent a la finalitat d’aquest Lloc Web. L’accés i utilització del lloc no exigeix ​​la prèvia subscripció o registre dels usuaris.
La informació que proporciona l’usuari a l’Empresa haurà de ser veraç. L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que faciliti en la complementació dels formularis.
L’Empresa no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels que ha estat dissenyada la web.


Protecció de Dades de Caràcter Personal


Mitjançant aquest avís legal, l’Empresa informa als usuaris de la pàgina web, sobre la seva política de privacitat i protecció de dades de caràcter personal.
L’usuari podrà proporcionar-nos de forma voluntària, informació de caràcter personal a través dels formularis inclosos en la web.
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que l’enviament de qualsevol dada de caràcter personal a través dels formularis de la pàgina web, correu electrònic, o bé via telefònica (implica acceptar i consentir el tractament dels mateixos en els termes indicats en la present política de privacitat. Així mateix s’informa que l’Empresa és el responsable del tractament, i que les dades aportades no seran cedides a tercers sense el consentiment del titular.
Les dades recollides seran incorporades a un fitxer de dades personals que es troba degudament inscrit en el Registre de fitxers de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, el responsable és l’Organització, i seran tractades amb la finalitat de realitzar les reserves i gestions del servei contractat. L’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició podran dur-se a terme, conforme al que disposa la normativa vigent, mitjançant sol · licitud acreditant la seva identitat i dirigint-se a l’adreça indicada en l’encapçalament d’aquesta política de privacitat, o bé, a través de l’email info@easytaximallorca.com.
L’Empresa garanteix la confidencialitat de les dades facilitades. Així mateix, es compromet al compliment de les obligacions establertes en el Reglament de Desenvolupament segons Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, vinculat a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, si escau, a través del web, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos a què estan exposats.
L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i que poguessin causar a l’empresa oa tercers perjudicis per la informació proporcionada.
L’usuari accedeix a fer un ús adequat dels continguts i serveis que l’empresa ofereix a través d’aquest lloc web ia no utilitzar-los per incórrer en activitats il · lícites, il · legals o contràries a la bona fe ia l’ordre públic.
L’Empresa no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a l’Empresa, de retards o bloquejos en l’ ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues en el seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il · legítimes fora del control de l’Empresa.


Condicions de contractació.

Les reserves enviades només seran vàlides un cop confirmades per email o SMS
Confirmada la reserva, l’empresa es compromet a realitzar el seu trasllat.
L’empresa es reserva el dret a anul · lar el servei si algunes de les dades emplenades en el formulari de reserva són falsos, excés d’equipatge, animals o nombre d’ocupants, recordeu que els taxis són de cinc places inclòs el conductor.
Si es donés el cas s’hauria de demanar un vehicle més, amb càrrec de la part contractant per realitzar el servei contractat.
El client no podrà escollir el vehicle per al seu trasllat, s’assigna segons disponibilitat.
El pagament es realitza després de cada trajecte, podent pagar en metàl · lic o targeta de crèdit.

Navegació, accés i seguretat

L’Empresa realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.
Els camps marcats amb asterisc en els diferents apartats, són obligatoris per a la finalitat establerta, si no s’emplenen, no es permetrà l’enviament.


Clàusula d’exempció de responsabilitat i submissions

La present web, ofereix accés a informació de serveis i activitats que l’empresa consideri d’interès per als usuaris, a fi de millorar els seus serveis.
L’Empresa vetllarà per corregir els errors que es detectin. No obstant això, alguns arxius o continguts poden haver estat creats no exempts d’errors, pel que no es pot garantir que el servei no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per aquests problemes.
La present Web, pot contenir en algunes ocasions enllaços a pàgines externes sobre les quals l’Empresa no té cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat.
Per a tota qüestió litigiosa o que incumbeixi a la Pàgina Web de l’Empresa, s’aplicarà la legislació espanyola, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina web, els Jutjats i Tribunals de Palma de Mallorca – Illes Balears – Espanya.