Ompliu el formulari de reserva amb els camps que se li sol · liciten, una vegada finalitzat enviï el formulari, en breu rebrà un correu de confirmació de la seva reserva a l’E-mail que ens ha proporcionat en el formulari, no es realitza cap pagament per realitzar la reserva, s’abonarà el total del trajecte al final cada servei.

Podrà efectuar el pagament del seu trajecte amb targeta de crèdit, sense cap recàrrec, o metàl · lic l’opció està disponible en un camp del formulari.

Les reserves són flexibles, poden modificar per imprevistos, número de vol, canvi de dia, hora d’arribada, adreça etc. Tot sense cap cost per la modificació. Si necessita realitzar alguna modificació, enviï el número de reserva per E-mail a info@easy-taxi.es i li enviarem la reserva per la seva modificació, finalitzats els canvis, envieu i la tornarem a confirmar amb les dades ja modificats.

Monitoritzem els vols per estar a l’hora exacta de la seva arribada a l’Aeroport de Palma, on l’estarem esperant amb un cartell amb el seu nom.

llegadas aeropuerto de palma

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte que tingui.